MÜŞTERİ YORUMLARI

Müşteri Yorumları (562)
  • Beril
    Beril
    04-12-2021

    Merhaba Yasemin hanıma su falı ve yıldıznağme baktırdım tek kelimeyle efsaneydi


  • Uğur
    Uğur
    04-12-2021

    Çakra çalışması yaptırdığım ve vazgeçemediğim tek medyum iyiki varsınız Yasemin hanım


  • Meltem
    Meltem
    04-12-2021

    Yasemin hanımı tanımadan önce bir çok yerde çakra açımı yaptırmama rağmen sonuç alamadım Yasemin hanıma çakra açımı yaptırdım gerçekten emeğini hakkıyla veren saygın biri rabbim sizden binlerce razı olsun saygılar


  • İlker
    İlker
    22-11-2021

    Yasemin hanımın ismini duydum Azerbaycan dan geldim yıldıznağme baktırdım daha sonra çakra açımı yaptırdım Yasemin hanım gayet başarılı çok memnun kaldım bundan sonra kendisi yaşam koçum


  • Şevval
    Şevval
    22-11-2021

    Yasemin hanıma bende çakra açımı yaptırdım özenli ve prensipli çalışan bir medyum kendisinin duacısıyım iyiki tanımışım Yasemin hanımı


  • Kadir
    Kadir
    22-11-2021

    Daha önce başka yerlerde çakra açımı yaptırdım ama hiç bir şekilde sonuç alamadım bir tanık bana Yasemin hanımı önerdi çakra açımından olumlu sonuçlar aldım minnettarım size Yasemin hanım


  • Canan
    Canan
    22-11-2021

    Yasemin hanıma su falı baktırdım çok memnun kaldım beni konuşturmayan tek medyum teşekkür ederim


  • İsmail
    İsmail
    21-10-2021

    Ben ve eşime baktığınız su falında çok ama çok memnun kaldık bizim kabul edemediğimiz gerçekleri bize anlattı samimiyetinizden dolayı teşekkür ederiz


  • Nihal
    Nihal
    21-10-2021

    Yasemin hanımı çakra açımı konusunda tek geçerim iyiki varsınız teşekkür ederim


  • Ekrem
    Ekrem
    21-10-2021

    Yasemin hanım ile yaklaşık iki ay önce çakra çalışmasına başladık çok pozitif sonuç aldım medyumluk konusunda gerçekten karşıma çıkan ve hayatımı değiştiren iyi kalpli insan çok teşekkür ediyorum


  • Nevin
    Nevin
    10-10-2021

    Merhaba arkadaşlar ben su falı baktırdım beni bana benden iyi anlattı Yasemin gerçekten çok iyi


  • Yasemin
    Yasemin
    14-09-2021

    Yasemin hanıma su falı baktırmıştım çok fazla nokta atışları oldu çok memnun kaldım denemenizi tavsiye ederim


  • Melek
    Melek
    14-09-2021

    Bende su falı baktırdım memnun kaldım. Çakra işlemi yaptırmak istiyorum yaptırıp memnun kalan var mı


  • Başak
    Başak
    10-09-2021

    Yasemin hanıma yıldız name baktırdım gerçekten de çok deneyimli ve profesyonel bir medyum yılların tecrübesi ve deneyimi ile çok kaliteli hizmet sunuyor


  • Gizem
    Gizem
    10-09-2021

    Kendisini yıllardır tanıyorum gerçekten çok başarılı sadece bir medyum değil güvenilir bir dost iyi bir sırdaş ve mükemmel bir insan teşekkür ederim


  • Eren
    Eren
    10-09-2021

    Yasemin hanım a su falı baktırdım harikaydı benim yaşadıklarımı benden daha iyi bildi teşekkür ediyorum


  • Meyra
    Meyra
    13-03-2021

    Yıllardır Yasemin hanıma fal baktırıyorum kendisi mükemmel bir medyumdur ama benim tek yaşam koçumdur iyiki sizi tanımışım Yasemin hanım


  • Serpil
    Serpil
    13-03-2021

    Selam arkadaşlar yorumlara bakarak Yasemin hanıma su falı ve yıldızname baktırdım acı ama gerçekleri anlattı bravo Yasemin hanım


  • Aysun
    Aysun
    13-03-2021

    Enerjisi o kadar yüksekki Yasemin hanımın ondan etkilenmemek elde değil fal onun için sadece bir aracı gördüğüm en mükemmel medyumsunuz hayatımla alakalı tespitleri anlattı ve bana yol gösterdi teşekkür ediyorum


  • Sibel
    Sibel
    13-03-2021

    Harika bir fal deneyimi oldu benim için gerçeklerle yüzleştiğim için teşekkür ediyorum Yasemin hanım söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler


  • Tuğçe
    Tuğçe
    03-11-2020

    Yasemin hanıma su falı baktırdım çok memnun kaldım hayatımı resmen bana anlattı bundan sonraki tek adresim Yasemin hanım ❤️


  • Asude
    Asude
    03-11-2020

    Yasemin hanım ile 1 yıldır tanışırım sezgileri ve öngörüleri ile bugüne kadar dediklerini hep yaşadım benim ilişkim hakkında söyledikleri ile benim gözümü açtı bana anlattıkları ile gerçekleri görmemi sağladı minnettarım


  • Rümeysa
    Rümeysa
    03-11-2020

    Yasemin hanıma yorumları okuyarak gittim oturur oturmaz beni bana anlattı enerjisi çok yüksek asla soru sorup ağız aramıyor herşeyi kendi anlatıyor çok memnun kaldım teşekkür ediyorum


  • Fatoş Fatoş
    Fatoş Fatoş
    18-10-2020

    Ben de tarot ve şu falı baktırdım harikaydı. Gelecek tahminleri de tutar inşallah :)


  • Fatma Nur
    Fatma Nur
    17-10-2020

    Ben de yorumlar üstüne gidip su ve tarot baktırdım. Gayet güzeldi. Fakat fal fiyatlari çok pahalı. Çakra işlemi de yaptırcm fiyatlar gerçekten yüksek. İnşallah sonuç alırım ben de.


  • Nazlı
    Nazlı
    15-10-2020

    Katina aşk falı baktırdım olumsuz anlattı ama gerçekleri anlattığı için teşekkür ediyorum


  • Hatice
    Hatice
    15-10-2020

    Hayırlı günler diliyorum arkadaş vasıtasıyla Yasemin hanımla tanıştık su falı baktırdım çok mutlu bir şekilde yanından ayrıldım muhteşemdi


  • Erdem
    Erdem
    10-10-2020

    Selam lafı uzatmaya gerek görmüyorum Yasemin hanım çakra çalışması yaptı tek kelimeyle bravo iyiki tanımışım sizi


  • Sedef
    Sedef
    10-10-2020

    Gördüğüm en mükemmel medyum Yasemin hanım su falında beni kitap gibi okudu emeğinize ve tecrübenize teşekkür ediyorum


  • Aylin
    Aylin
    10-10-2020

    Fazla yazmayı sevmem Yasemin hanıma su falı baktırdım harikaydı


  • Özde
    Özde
    14-09-2020

    Arkadaşlar merhaba ben su falı baktırdım harikaydı


  • Ülkü deniz
    Ülkü deniz
    29-08-2020

    Yasemin abla ile yaklaşık 2 ay önce telefonda iletişime geçtim, önce şu falı baktirdim sonra da çakra işlemi yaptırdım. Ondan sonra her şeyimi danistigim fikir aldığım insan oldu kendisi Yüz yüze tanışmadım henüz ama başının etini yiyorum nerdeyse her şey için arayıp konuşuyorum anlatiyriim ve beni sabırla dinliyor, alıp veriyor, yönlendiriyor cik yoğun olmasına rağmen beni hiç bir zman kırmıyor. Bu arada gerçekten tavsiye ederim, söylediği her şeyi yaşadım ve hala yaşıyorum. Kendisini pek bir severim yüz yüze görüşmek için de en kısa zaman da Ankara ya gideceğim. Şiddetle tavsiye ederim harika bir insan, çok çok yüce gönüllü ve çok çok sıcak bir insan. Hiç düşünmeden iletişime geçin bence


  • Meltem
    Meltem
    25-08-2020

    Merhaba arkadaşlar ben Yasemin hanım ile telefonda görüştüm su falı baktırdım ben Bursa da yaşıyorum o yüzden telefonda baktırdım süperdi en yakın zamanda Ankara ya gelip yüzyüze tanışmak istiyorum teşekkür ediyorum Yasemin hanım


  • Sertap
    Sertap
    06-08-2020

    Selam ben Yasemin hanıma İzmir gaziemirden bir arkadaşın vasıtasıyla iletişime geçtim ilgi alakası inanılmazdı kendisine su falı ve çakra işlemi yaptırdım yaklaşık çalışması 2 aylık süreç sürdü sonuç mükemmel


  • Rümeysa
    Rümeysa
    06-08-2020

    Merhaba allah sizden razı olsun Yasemin hanım geçekten işinin ehli olduğunu çakra açılımı başlayınca anladım çok sağolun ilginize emeğinize sağlık


  • Ayşegül
    Ayşegül
    23-07-2020

    Merhaba arkadaşlar ben su falı baktırdım harika


  • Selçuk
    Selçuk
    21-07-2020

    Ben ablayı internet üzerinden buldum yorumlar beni çok etkiledi su falı baktırdım harikaydı


  • Selçuk
    Selçuk
    21-07-2020

    Ben ablayı internet üzerinden buldum yorumlar beni çok etkiledi su falı baktırdım harikaydı


  • Ebral
    Ebral
    21-07-2020

    Selam dostlar bir arkadaşımın vasıtasıyla Yasemin hanıma çakra açımı yaptırdım herşey çok iyi gidiyor halen devam ediyor teşekkür ediyorum yaseminciğim


  • Sibel
    Sibel
    09-07-2020

    Merhaba arkadaşlar ben İzmir’de yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı iş ve aile hayatım ters gidiyordu Yasemin hanım ile internet üzerinden tanıştım Ankara’ya geldim asistanı çok ilgilendi Yasemin hanım çakra işlemi yaptı şu anda çok iyiyim teşekkür ediyorum


  • Ülker
    Ülker
    08-07-2020

    Yaseminn ablaaa, abla diyorum çünkü gerçekten ablalık yaptı, o kadar anlayışlı o kadar iyi bir insan ki ve o kadar yardımsever biri ki onu anlatamam,yaşamanız lazım. Zaten sizinle müşteri gibi konuşmuyor böyle bir arkadaş abla edası ile konusuyor, internette yorumlarda denk geldim, şu falı için aradım ve o kadar çok şey bildi ki v3 bir sürü olacak şey söyledi. Çakra işlemi yaptı ve hala devam ediyor ve o kadar büyüklük yaptı ki bana, Allah ondan razı olsun, ileri görüşlülüğü maneviyat yönüyle tek kelime ile harika bir insan, kesinlikle aramalısınız, pişman olmazsınız.


  • kemal
    kemal
    24-06-2020

    Ben tarot baktırdım arkadaş vasıtasıyla gittim gerçekten abla kartlarla şhov yaptı


  • Betül
    Betül
    24-06-2020

    İyi günler ben su falı baktırdım Yasemin hanım gerçekten işinde çok iyi ve çok alakalı tek kelimeyle muhteşem


  • Rüstem
    Rüstem
    08-03-2020

    Evet haklısınız galiba Safiye hanım işinde çok iyi olmasa 9 yıldır aynı yerde barınamazdı. Ben bir kaç kez randövü alıp gittim kendisine gerçekten diyecek birşey yok olağan üstü


  • Safiye
    Safiye
    08-03-2020

    Yasemini yıllardır tanırım kişiliğiylede mükemmel bir insan fallarında olduğu gibi harika biri zaten iyi bir medyum olmasa 9 Yıldır aynı yeri işletiyor işinde mükemmel üstü 9 yıldır aynı yerde gelip geçici olmadı düzgün çalışıyor işinin ehli.. Yasemincim burdanda slmlar sana seni seviyorum canım:))


  • Şeyda
    Şeyda
    08-03-2020

    Yasemin hanımın hakkındaki yorumları okuyarak merak edip gittim kahve ve su falına baktırdım tamam kahvedede iyi ama su falında süperrr daha uzun ve detaylı bakıyor inanılmaz ama kadın herşey söyledi işte şoktayım yorumlarda yazılanlardan daha fazlası var Yasemin hanımda gerçekten çok çok iyi tavsiye ederim


  • PınarÜlkü
    PınarÜlkü
    08-03-2020

    Aynen arkadaşlar diyecek fazla birşey yok Yasemin hanım bir efsane...


  • Musa bey
    Musa bey
    06-03-2020

    Slm herkese valla ben su falı baktırdım Yasemin hanıma sanki kitaptan okur gibi okudu beni daha önceden bir tanışıklığımız yok tanımaz etmez beni ama gördümki kendisi bu işin uzmanı babamın kızı değil ama herşey biliyor bende tavsiye ederim gönül rahatlığıyla


  • Tuğba Özkaya
    Tuğba Özkaya
    06-03-2020

    Slm dilan hanım bende bir kaç ay önce Yasemin hanıma çakra işlemi yaptırmıştım Allah’a şükürler olsunki benimde hayatım düzene girdi tabikide ilk öncelikle her şey Allah’tandır ama vesile Kişiler sayasinde bu işler hızlanabilir bence sizin işin kerametide Yasemin hanımın çakra açmasıdır en azından kendimden biliyorum ben Yasemin hanıma inandım ve güvendim kendisinden allah razı olsun muhterem gözül gözü açık biri allah binkez razı olsun kendisine duacıyım nedeyim başka herkese tavsiye ederim


  • Dilan koca
    Dilan koca
    06-03-2020

    Slm 12.ayda yasemin hanıma çakra açtırdım valla Yasemin hanımdanmı yoksa şansımın döneceği vardı döndümü bilemiyorum ama şuan herşey yoluna girdi sayılır Yasemin hanımda Mart ayına kadar hayatımın değişeceğini söylemişti Allah’a bin şükürler olsun şuan hem özel hayatım hem iş hayatım yolunda allah bozmasın aminn...


Sizde yazın...
Hemen Ara